Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dag boek!

13 juni - Charlotte

schooljaar 13-14Geplaatst door Juf Truus 05 jul, 2014 12:55:43

maandag


Vandaag hadden we wiskunde toets BLOK 8 van juf Annelies.In de namiddag gingen we naar meester Koen.Voor de rest een gewone dag.


dinsdag


Vandaag was het eindelijk sportdag!!!De dag begon al goed met een flinke bui.Toen we in Genk aankwamen waren de meeste klets nat.Daarna gingen we spelen in teams.Het was superfijn. Daarna aten we middag.Toen iedereen klaar was gingen we zwemmen.Er was een glijbaan en vanalle speeltjes.Toen we terug gingen naar school was het nog aan het regenen,maar ondanks de regen was het zekerenvast een geslaagde sportdag!


woensdag


Vandaag hadden we toets metend rekenen en meetkunde van juf Truus.Ook was Nicolas jarig, hij trakteerde met oreotaart.Mmm!!!De andere dagen van de week hadden we vrij.


maandag


Vandaag hadden we grote toets woordpakketten.In de namiddag toets luisteren.Genoeg toetsen voor vandaag.


dinsdag


We hadden vandaag geturnd en ons vaderdagcadeautje afgemaakt.Ook hadden we wiskunde en Frans.Het was een drukke dag.


woensdag


Het eerste uur hadden we wiskunde.De les ging over bruto,tarra en netto.Daarna hadden we toets taalbeschouwing.Vervolgens hadden we Frans.Daarin leerde we hoe het werkwoord savoir vervoegd werd.Dat was een drukke voormiddag.


donderdag


We waren begonnen met wiskunde,dat kregen we van juf Annelies.Vervolgens hadden we taal dat ging over wielrennen.In de namiddag hadden we turnles.Ten slotte gingen we naar meester Koen.


vrijdag


Eerst hadden we wiskunde.Daarna hadden we Frans.We moesten samen een weg beschrijven.

Na de speeltijd hadden we weer wiskunde.Daarna hadden we dictee WP18.


dinsdag


Vandaag hadden we toets begrijpend lezen.Daarna hadden we Frans.En tussendoor een beetje wiskunde.


woensdag


Eerst hadden we onze w.o.toets van meester Koen.Stressen!Daarna gingen we naar de computerklas voor spelling te oefenen.Toen hadden we wiskunde en daarna was de speeltijd. Toen hadden we toets luisteren en ten slotte hadden we Franse en moesten we in groepjes de weg uitleggen.


vrijdag


De dag begon met een toets Frans.Daarna hadden we wiskunde en toen was de speeltijd daar. Na de speeltijd moesten we op de foto met gans de klas.Toen hadden we dictee en daarna hadden we wiskunde.Na de middag hadden we geoefend voor het dansje’’Happy’’.Dit was weer een geslaagde week!Volgende »