Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dag boek!

11 februari - Emma

schooljaar 13-14Geplaatst door Juf Truus 11 feb, 2014 20:47:31

Maandag:

Het was maar weer eens school na dat leuke weekend! We begonnen onze dag met een taalles. Het ging over een bankje in het park. Daarna hadden we een les Frans, we mochten aan elkaar vraagjes stellen over eten. Nu nog even onze agenda invullen en dan was de voormiddag met juf Truus ook alweer voorbij. Toen de bel ging, begonnen we te werken in ons spellingsboekje. We eindigden onze dag met een les Godsdienst. We hadden nog wat tijd over en mochten toen nog wat buiten gaan spelensmiley.

Dinsdag:

We hadden een toets van begrijpend lezen. Hier hadden we niet voor moeten studeren. Nu nog een lesje Godsdienst en dan… speeltijd! Na de speeltijd hadden we een leuke turnles. Zo konden we ons nog wat ontspannen. De namiddag was ook weer vol gepland met leuke lessen die juf Truus met ons deed.

Woensdag:

Halve dag, joepie!!! We hadden dus niet zo veel lessen. Juf Truus had een paar leuke lessen voor ons in pettosmiley!

Donderdag:

We hadden van juf Annelies woordpakket 11 moeten studeren. Hier kregen we nu een dictee van. Ook moesten we voor S.O. een powerpoint downloaden en dit zo studeren. Hierbij moesten we ook iets lezen in ons bundeltje. De dag was weer snel om.

Vrijdag:

GEEN SCHOOL!!!!!!

Vandaag was het een zorgdag voor de leerkrachten en wij mochten thuisblijvensmiley!!!