Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dagboek 6.1

Dag boek!

9 mei - Paulien

schooljaar 13-14Geplaatst door Juf Truus 12 mei, 2014 19:40:15

De week van Paulien!


maandag

Het weekend is weer voorbij! We hebben eerst wat wiskunde en wat taal gehad! En dan nog een toets van Frans! Voor de rest was het een dag zoals altijd!


dinsdag

Voormiddag hadden we controledictee van allessmiley!! We hadden ook turnen waar we door een spinnenweb naar de andere kant moesten geraken! Gelukkig mochten we elkaar wat helpen! We hebben toen nog 2 spelletjes gedaan in 2 teams, jongens en meisjes.


woensdag

Woehoe, maar een halve dag school! Toch stond er op woensdag het meeste in onze agenda! We moesten de woordjes van frans, U30 studeren! Tegen woensdag moesten we ook laten tekenen of we mee mochten doen aan het voetbaltoernooi!


donderdag

De laatste grote toets van W.O. van dit schooljaar! Het ging over elektriciteit! We moesten zelf 2 lampjes laten branden. Nu kunnen we allemaal elektricien worden ;) Helaas hadden we geen turnen omdat de meester niet op school was :(


vrijdag

Vandaag was de grote dag voor de meisjes van het 5de en het 6de, en ook nog 2 jongens van het 6de ;) Vrijdag moesten we ons dansje doen voor een jury en die ging dan zeggen of we naar Your In mochten gaan om daar ook te dansensmiley. Op de brief stond dat ons grondstuk niet echt gelijk was. Maar toen kwam het antwoord! En ja hoor, binnenkort zie je ons dansen op het Your In festival!! We waren allemaal heel verast, maar ook heel erg blij! Noa Neal was live komen zingen toen wij gingen dansen! We mochten ook handtekeningen vragen aan Noa. Na al het dans gedoe gingen we oefenen voor het schoolfeest! Namiddag hadden we nog het allerlaatste gedaan voor ons moederdag cadeautje!

Pas op voor de bloederige foto's...