Dagboek 6.2

Dagboek 6.2

Wat is de bedoeling?

Deze blog is het dagboek van de klas. Veel leesplezier!

De spannende week van Milan

schooljaar 13-14Posted by een leerling van 6.2 01 Jan, 2014 22:50:02

dinsdag:

We zijn de dag gestart met een klein gebedje. Toen begon de les. We hadden wiskunde dat deden we tot de speeltijd. Na de speeltijd hadden we juf Els dus dat was Frans. We moesten een spreekoefening iedereen had spanning. Daarna hadden we turnen we hadden conditietraining dat duurde tot de middag. Na de middag deden we taal dat was wel fijn dat was tot de zoempauze. Na de zoempauze waren we liedjes aan het zingen en de meester stelde voor om bij Nieuwjaar een liedje te schrijven de bel ging en de dag was gedaan. woensdag:

We zijn de dag gestart met een klein gebedje. Toen begon de les we hadden juf Nadien het was een uurtje wiskunde. Daarna had juf Els Frans bij zich dat was tot de speeltijd. Na de speeltijd moesten we ons eigen muziekje maken. Daarna ging de bel dus de school was gedaan. donderdag:

We zijn de dag weer eens gestart met een klein gebedje.

Toen begon de les we zijn gestart met wiskunde dat deden we een uurtje. Daarna hadden we een uurtje Frans bij juf Els dus dat was tot aan de speeltijd. Na de speeltijd was het actua na de actua moesten we gaan lezen. Daarna moesten we nog voor ons liedje werken toen was het middag . Na de middag moesten we gaan turnen daarna was het zoempauze. Na de zoempauze moesten we een liedjesdoos maken.

Daarna ging de bel tijd om naar huis te gaan.

vrijdag:

Wij zijn de dag weer gestart met een klein gebedje.

Toen begon de les dat was wiskunde dat deden we tot de speeltijd.

Na de speeltijd hadden we juf Sanne daar hadden we een gadget voor moeten meenemen en dat deden we tot aan de middagspeeltijd.

Na de middagspeeltijd moesten we brijen dat deden we tot aan het eind van de school.Dus de school was gedaan.