Dagboek 6.2

Dagboek 6.2

Wat is de bedoeling?

Deze blog is het dagboek van de klas. Veel leesplezier!

De week van Paulientje!

schooljaar 13-14Posted by een leerling van 6.2 02 Feb, 2014 11:12:22

Maandag:

Een doodgewone maandag zoals altijd. De eerste twee uur wiskunde. Joepie speeltijd!

De tweede twee uur taal. Honger lekker eten! Voorlaatste uur SO dan een beetje zoempauze Zucht lekker. Laatste uur godsdienst “Love” lijkt toch op SO. Niet? smiley


Dinsdag:

Alweer dinsdag. Eerste uur wiskunde 3 waren er niet maar zij kregen extra huiswerk, bah.

Tweede uur taal Oké. Eindelijk speeltijd. Eens binnen begonnen we aan Frans. Het voltooid deelwoord: Je suis tomber. Ik ben gevallen. Toen turnen ik, Pauline heb niet mee kunnen doen door mijn voet. Ach, geeft niet ;-). ETENSTIJD! Nog een beetje SO en wat godsdienst en we waren de dag alweer voorbij.


Woensdag:

Vandaag niet zoveel maar lets begin met wiskunde! Een beetje taal en een snufje spelling. Oh niet te vergeten Frans. Lekker halve dag dus geen honger in school maar thuis.


Donderdag:

Begin met wiskunde en wiskunde betekent ruiten. Speeltijd. Wiskunde eens gedaan dan begin je maar met taal. Taal bye nu Frans. Een beetje bingo bij Frans en een woordzoeker en we zijn bij Frans rond. Middag. SO! Zoempauze niet te vergeten.

Na die Zoempauze en onze agenda invullen begin dan maar af te tellen want we zitten aan turnen. 3...2...1...START. een beetje ballen gooien en de dag is alweer voorbij.Vrijdag:

We zitten al aan vrijdag kun je dat nog geloven. Oké, we deden eerst wat Taal met bijvoeglijke naamwoorden en zo. Toen naar ANTARTICA wow dat was echt interessant goed om de week mee af te sluiten vind je niet. Iedereen had honger want we hadden geen speeltijd. Eindelijk middag. Na de middag kwam juf Sanne voor drama. Wij hadden geen drama maar klas 6.1 wel. Wij moesten bij juf Annelies met klei werken. Potjes maken. Daarna was de dag weer om en begint het lange weekend. (Maandag is het geen school Joepie!!!)